Visita nuestra red de blogs educativos

miércoles, 7 de mayo de 2008

RECURSOS Y MATERIALES PARA EL APRENDIZAJE DE LAS LENGUAS DE LA XTEC

  • Pràctica compartida: espai per a l’ intercanvi d’ experiències i bones pràctiques

    El Departament d’Educació, a través de la xarxa XTEC, promou des del mes de gener un espai web que tindrà per objectiu donar a conèixer i compartir bones pràctiques dels centres educatius de Catalunya. Aquestes bones pràctiques han de reflectir les competències bàsiques dels nous currículums de primària i batxillerat impulsats pel departament. És per aquest motiu que Expodidàctica ha estat el marc per presentar al professorat i als professionals del món educatiu tant les bones pràctiques com els nous currículums.

  • LINGUAMÓN-Casa de les Llengües.

    Organisme creat pel govern de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu la promoció de les llengües del món com a vehicle de comunciació i diàleg, com a font de desenvolupament personal i a com a dret de les persones i de les comunitats lingüístiques.
  • Del.icio.us del Servei de Llengües

    Espai del Servei de Llengües on podeu trobar informació sobre temes diversos que van des del multiculturalisme fins l' ensenyament i aprenentatge de les llengües, l' ús de les TIC, eines de la Web 2.0, materials ja elaborats, exemples de bones pràctiques ...

No hay comentarios:

Share/Bookmark

Archivo del blog

Otros blogs de nuestra red

Canal educativo